Erweiterte Suche
 
Registrierte Benutzer

deutsch english indonesia 


Benutzername:

Passwort:

Beim nächsten Besuch automatisch anmelden?

» Password vergessen
» Registrierung
Zufallsbild

Gelung Sapit Urang
Gelung Sapit Urang
Detail Wayang Kulit
Kommentare: 0


Over Pitoyo Amrih

Pitoyo Amrih

 

 

 

 

 

 


Galeri Wayang Pitoyo.comNovelWayang PitoyoAmrih

 

 

 
Nutzungsbedingungen:
Galeri Wayang pitoyo.com is self-supporting poging om wayang cultuur van het behoud te doen in Indonesië. Alle getoonde foto's zijn het werk van de natie Indonesische archipel en is een cultureel actief. Alle beelden worden weergegeven wanneer mogelijk traceerbaarheid, is het beeld dat toestemming heeft verkregen van de eigenaar van de intellectuele rechten om uit te zenden. Alle beelden die alleen getoond geüpload door de webmaster, beheerder en eigenaar site.

Als lid bent u vrij om deze site te raadplegen, download de afbeelding en gebruik maken van de faciliteiten die wij bieden, zoals het opslaan van de afbeelding in de lightbox, of stuur een e-card naar vrienden. U stemt ermee in de intellectuele eigendomsrechten dat al het materiaal niet commercieel op deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar deze site, of de eigenaar van het recht van elk beeld als vermeld in de beschrijving van het beeld.

Als lid kun je ook sturen opmerkingen bij elk beeld via het reactieformulier die wij leveren. U gaat akkoord met eventuele opmerkingen die niet aanvallen en kan persoonlijk beledigend of groep van mensen, niet beledigend, bevatte niet de dingen die pornografie bevatten, bevat geen elementen van het terrorisme, en de dingen die zouden kunnen worden aangegeven als schendingen van de wet in te dienen. Je beseft dat je opmerkingen niet worden verzonden door de redactie beheerder, zodat je ermee akkoord dat alle kosten voor je reactie, het geheel is uw verantwoordelijkheid, en dat ligt buiten onze verantwoordelijkheid.

Als u vond deze site nuttig, voor levensonderhoud, kunt u vrijwillige giften bijdragen van slechts $ 1 USD door PAYPAL betalingen door Klik op de onderstaande knop :Durch das Abschließen der Registrierung stimmen Sie diesen Nutzungsbedingungen zu.